Profesyonel bir yönetici bakış açısı ile; anlaşılır, basit, net ve uygulanabilir şekilde tüm yönleri ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)!


Kişisel verilerin işlenmesinde, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak, kişisel verileri işleyen tüm kurum ve kuruluşların birinci derecede yükümlülüğü haline geldi.


Kişisel verilerin hukuka uygun bir şekilde işlenmesi ve aktarılması süreçlerinin detaylı olarak anlatılacağı bu eğitimde; veri sorumlularının kanun kapsamında düzenlenen yükümlülükleri ele alınacak ve bu kapsamda "aydınlatma yükümlülüğü" ve "veri güvenliği" gibi önemli konular özellikle Kurul kararları üzerinden aktarılacak.


Ayrıca, KVKK uyum sürecinin en temel aşaması olan Veri Envanteri'nin hazırlaması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar, örnek tablolar ile VERBİS kaydında ele alınacak.



EĞİTİM HAKKINDA

EĞİTİM HAKKINDA

Profesyonel bir yönetici bakış açısı ile; anlaşılır, basit, net ve uygulanabilir şekilde tüm yönleri ile Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)!


Kişisel verilerin işlenmesinde, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak, kişisel verileri işleyen tüm kurum ve kuruluşların birinci derecede yükümlülüğü haline geldi.


Kişisel verilerin hukuka uygun bir şekilde işlenmesi ve aktarılması süreçlerinin detaylı olarak anlatılacağı bu eğitimde; veri sorumlularının kanun kapsamında düzenlenen yükümlülükleri ele alınacak ve bu kapsamda "aydınlatma yükümlülüğü" ve "veri güvenliği" gibi önemli konular özellikle Kurul kararları üzerinden aktarılacak.


Ayrıca, KVKK uyum sürecinin en temel aşaması olan Veri Envanteri'nin hazırlaması sürecinde dikkat edilmesi gereken noktalar, örnek tablolar ile VERBİS kaydında ele alınacak.



KVKK Uyum ve Yapılandırma Eğitimi

Video Eğitim Demosu

Sesli Eğitim Demosu

Satın Alın

Kategori

Tür

Eğitmen

Platformlar

Süre

Kimler İçin

Hukuk

Senkron, asenkron

Kürşat İlkay Yılmaz

Yodea LMS, Yodiviki

4 saat

Satış-pazarlama ve hukuk departmanlarında çalışan uzmanlar, yöneticiler, işletme sahipleri